ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GUARDIAN

Η Guardian Security διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την ικανότητα και την εχεμύθεια των στελεχών της, την άρτια οργάνωση και την συνέπεια

Πριν την ανάθεση κάθε φύλαξης, γίνεται μελέτη και έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου από επόπτες της εταιρείας μας, ώστε να καταρτιστεί ειδικό πλάνο ασφαλείας για τις ανάγκες του. Αυτή η εμπειρία και η γνώση αποτελεί ένα πλεονέκτημα για τους πελάτες μας στην προσπάθειά μας να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για διάφορα προγράμματα ασφάλειας. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα ανθρώπων, προϊόντων και υπηρεσιών στο κλάδο μας.

Η φύλαξη πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ενός (1) ή παραπάνω φύλακα (αναλόγως των αναγκών που προκύπτουν) ανά βάρδια 8ώρου για όσες μέρες συμφωνηθεί.

Το ένστολο προσωπικό ελέγχει και επιτηρεί τους χώρους που υποδείχθηκαν από τον πελάτη, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου.

Αναλαμβάνουμε την 24ωρη επίβλεψη Δημοσίων χώρων, Εργοστασίων, Αποθηκών, Λιμένων, Τραπεζών με:

 • Συνεχείς περιπολίες
 • Άριστα εκπαιδευμένους στατικούς φύλακες
 • Προσωπικό εποπτείας
 • Άριστα εκπαιδευμένους φύλακες παρακολούθησης CCTV

 

Η Guardian Security αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη φύλαξη και προστασία σε:

 • Αποθήκες
 • Super markets
 • Εταιρείες
 • Οικίες
 • Εργοστάσια Επαγγελματικούς χώρους
 • Καταστήματα
 • Τράπεζες
 • Γήπεδα
 • Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις
 • Φυσικά πρόσωπα
 • Έργα Τέχνης
 • Μουσεία

Η προστασία της ζωής, της οικογένειας και των περιουσιακών μας στοιχείων κινδυνεύουν κάθε μέρα, είτε εμείς είμαστε δίπλα τους, είτε απoυσιάζoυμε.

Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας γραφείο, το εξοχικό ή οποιοδήποτε ιδιωτικό σας χώρο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με απόλυτη εχεμύθεια την προστασία του. Από την εγκατάσταση ενός απλού συστήματος ασφαλείας μέχρι τον πλήρη έλεγχο κάθε σημείου του σπιτιού σας.

Η εταιρείας μας μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφαλείας που περιλαβάνουν συστήματα συναγερμού, πυρκαγιάς, παρακολούθηση με κάμερες (CCTV), ελέγχου πρόσβασης, 24ώρη συνεχή παρακολούθηση εξ αποστάσεως.

Παρέχουμε πρόσβαση σε υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας, που βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο. Με το Κ.Λ.Σ. & Ε. συνδέονται όλα τα συστήματα προστασίας των πελατών – συνδρομητών της Guardian Security μέσω κοινής τηλεφωνικής γραμμής. Το σύστημα παρακολουθεί, καταγράφει και αποθηκεύει τα πάντα, ώστε ο κάθε ένας να αναγνωρίζεται και να αντιμετωπίζεται.

Η Guardian Security αναλαμβάνει ειδικές φυλάξεις σε διάφορες εκδηλώσεις αθλητικές, φιλανθρωπικές, μουσικές, εγκαίνια επιχειρήσεων και καταστημάτων ενώ παρέχει και εξειδικευμένο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ανθρώπων και οχημάτων.

Δεκάδες πρόσωπα υψηλής σημασίας εμπιστεύονται την Guardian Security για την προσωπική τους ασφάλεια και προστασία. Ειδικά διαμορφωμένα οχήματα αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά σας ενώ προσωπικό
ειδικά εκπαιδευμένο στην ασφάλεια υψηλών προσώπων από έμπειρους εκπαιδευτές εγγυάται την προστασία σας.

 • Απόλυτη εχεμύθεια
 • Έμπειρο και επιβλητικό προσωπικό ασφαλείας όλο το 24ωρο
 • Πολυτελή αυτοκίνητα
 • Προσωπικοί οδηγοί όλο το 24ωρο

Η προσεγμένη και επιβλητική παρουσία των επαγγελματιών φρουρών ασφαλείας, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν την πρώτη εικόνα της επιχείρησης στους επισκέπτες της, αλλά και η ικανότητα τους για άμεση αντιμετώπιση κινδύνων, είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την διασφάλιση του αποτελέσματος.

Η Guardian Security πραγματοποιεί μέσω του εξειδικευμένου και άρτια εκπαιδευμένου στόλου της πεζές περιπολίες/patrol αλλά και περιπολίες με τα ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητά της ώστε να έχει οπτικό έλεγχο των εγκαταστάσεων προς αποφυγή οποιουδήποτε φυσικού κινδύνου των πελατών. Oι υπεύθυνοι patrol των τμημάτων πραγματοποιούν τακτικούς και έκτακτους ελέγχους των εγκαταστάσεων σε καθημερινή βάση για επιπλέον έλεγχο και ασφάλεια ιδιαίτερα σε περισσότερο προβληματικές καταστάσεις ενώ πραγματοποιούμε άμεση επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις.

Η Guardian Security έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο και στη φύλαξη των λιμένων και των αερολιμένων της χώρας καθώς έχει αναλαμβάνει την εξ ολοκλήρου προστασία τους.

Στις ιδιαίτερες αυτές περιπτώσεις δημιουργούνται εξατομικευμένα συστήματα φύλαξης που αναδιαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των εκάστοτε εγκαταστάσεων ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται και συνεργασία με ειδικά γραφεία συμβούλων που μπορούν να παρέχουν την απαιτούμενη γνώση για την εκτέλεση τέτοιων έργων.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του Security μας επιτρέπει να δημιουργούμε προτώκολλα ασφάλειας για κάθε είδους ανάγκη.

 1. Αναγνώριση όλων των εν δυνάμει κινδύνων του χώρου σας
 2. Εκτίμηση της σοβαρότητας των κινδύνων αυτών
 3. Εκτίμηση των συνεπειών από την πραγματοποίηση των κινδύνων
 4. Ενημέρωση των αναγκαίων διορθωτικών μέτρων για την εξάλειψη ή την ελαχιστοποίησή τους
 5. Εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας που θα εκτελεί υπηρεσία βάσει των παραπάνω αναγκών
 6. Καταγραφή Συμβάντων
 7. Τακτική Ανατροφοδότηση για την αποτελεσματικότητα της φύλαξης